Rekruttering

KVR er certificerede og har rigtig god erfaring med at rekruttere og ansætte personale, hvor kompetencer, adfærd og motivation passer til både stillingen og virksomheden.

For dig som kandidat er det godt og trygt at vide, at man er gennemtestet og har den tryghed ved at vide, at både kompetencer og din personlighed passer til den virksomhed, du bliver kandidat hos.

For dig som virksomhed er det vigtigt, at du kan koncentrere dig om dine spidskompetencer og lade os som specialister på personaleområdet, ansætte de rette medarbejdere til dig.

Vi laver individuel rekrutteringsplan for hele eller dele af rekrutteringsprocessen, så den passer til din virksomhed og dit behov.

Forløbet frem til ansættelsen af ny medarbejder:

KVR Sydfyn udsøger og finder 2-3 gode kandidater til din virksomhed via stillingsopslag, annoncering (diverse medier), gennemgang af egen emnebank. KVR Sydfyn afholder samtaler med kandidaterne og kontakter altid referencer for at sikre de bedste forudsætninger for at udvælge de rigtige kandidater til din virksomhed.

Efter udvælgelsen bliver kandidaterne præsenteret for din virksomhed, hvorefter en eller flere kandidater kommer til samtale i din virksomhed mhp ansættelse.

           

KVR Sydfyns kerneområder:

  • Bygge & Anlæg
  • Industri og produktion
  • Lager og pakkeri
  • Restaurationsbranchen

Kontakt os for mere information på telefon 29288461 

Image