Image
Henrik Kjærulff Nydam

Indehaver

 KVR Sydfyn - Svendborg

 Sørupvej 29A, 5700   Svendborg

 KVR Sydfyn - Faaborg

 Rugagervej 18 5600   Faaborg

 Cvr.nr.: 29 29 24 18

 

 

 

Henrik Kjærulff Nydam er en del af KVR Vikar & Rekruttering med placering på Sydfyn. Vi har kontor i Svendborg og Faaborg. Personlige samtaler afholdes som udgangspunkt på vores Svendborg-kontor:

KVR Sydfyn - Svendborg, Sørupvej 29A, 5700 Svendborg. 

KVR Sydfyn dækker hele Fyn og har kunder over det meste af Fyn, men vi har et særligt fokus på Faaborg-Midtfyn, Svendborg, Haarby og Nyborg.

KVR Sydfyn hjælper både små og mellemstore virksomheder med alle former for personaleløsninger indenfor:

  • Vikarløsninger
  • Try & Hire
  • Henvisninger
  • Rekruttering

Vi arbejder hovedsageligt med områderne:

  • Faglærte og Ufaglærte indenfor Industri, Produktion, pakkeri og lagerområdet.
  • Bygge- og anlægsområdet - Maler, Murer og Tømrer (faglærte og ufaglærte)
  • Restaurationsbranchen - kokke, tjener og køkkenpersonale
  • Rengøringsbranchen - private og offentlige

Hvem er Jeg
De sidste 15 år har jeg hjulpet mennesker videre til deres næste job via vejledning og rådgivning samt have fokus på det gode match mellem jobsøger og virksomheder dels som Jobkonsulent/Beskæftigelsesvejleder og dels som personale- og kundekonsulent i et vikarbureau. Jeg har et godt kendskab til lokalområdets kommuner, Assens, Faaborg-Midtfyn og Svendborg, hvor jeg er opvokset, taget min handelseksamen og bosiddende. Derudover er jeg engageret i lokale sports foreninger.

Jeg har en uddannelsesmæssigt baggrund indenfor kontor. Igennem årene har jeg siden hen fået en Merkonom indenfor administration og regnskab samt Mesterlære i KarriereCoach. Jeg har arbejdet og boet 1,5 år i Norge, hvor jeg var fuldtids Tennistræner men var også selv vikar i en periode.

Jeg er bosiddende i Faaborg på mit 15. år, hvor jeg er meget aktiv i foreningslivet i den lokale tennisklub og håndboldklub.

Skal vi kontakte dig?

Vi vil meget gerne høre fra dig, og besvare de spørgsmål du måtte have.
Udfyld kontaktformularen og vi vil tage kontakt til dig snarest muligt.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.